Sofia Månsdotter

Sofia Månsdotter

Mynt och sedel information

Fredagen den 30 juni 2017 så är det sista dagen för att kunna betala med vissa mynt och sedlar.Om din bank tar emot kontanter så har du några månader till på dig att växla in. Hör Tina på Sparbanken Tanum berätta om vad som gäller.
  • Publicerad i Nyheter

Lungsjuka Winter

När Winter Wever föddes sade läkarna till hennes mamma Natasha att hon förmodligen inte skulle överleva till sin fjärde födelsedag. Det var ett totalt oacceptabelt besked för Natasha och hennes man, som sålde allt de ägde och flyttade till Strömstad. Idag är deras dotter fyra år gammal och mår efter omständigheterna bra, men varje dag är en kamp av piller och lungövningar. Nu vill familjen öka medvetenheten om sjukdomen Cystic Fibrosis i samband med Strömstadmilen.

"Jag hoppade i diket och hörde en kraftig smäll"

Med sommaren kommer mer trafik och en större risk för olyckor. Bärgningsföretaget Road Rescue vill nu öka medvetenheten i trafiken, bland annat genom att berätta om en kväll i januari när en lastbil körde rakt in i Robert Jutgrens bärgningsbil på E6:an. Det blev starten på en tuff period för Road Rescue. Nu är de på benen igen, men spåren efter olyckan dröjer sig kvar. 
Prenumerera på denna RSS-feed

Strömstad

lyssnaSmall